RON
  • USD
  • EUR
  • RON

Coșul meu

0 produse

Categorii

Vezi toate articolele

Micul artist (4 - 8 ani)

 Micul Artist

 

 

Fii creativ, distrează-te, joacă-te, și bucură-te de buna dispoziție

din cadrul atelierelor noastre!

 

 

Atelierul de CREATIVITATE ȘI ÎNDEMÂNARE se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4-8 ani și urmărește dezvoltarea creativității și imaginației, îndemânării și talentului, simțului artistic și perspicacității, a capacității de exprimare artistico-plastică; încurajează spiritul de echipă, colaborarea și sprijinul reciproc.

Astazi, a fi creativ înseamnă a avea mai multe șanse de a reuși în plan personal și profesional. 

Creativitatea oferă copilului aptitudinile necesare pentru identificarea soluţiilor în rezolvarea problemelor, avantaj esențial pentru a face față acestei lumi.

 

                 Copiii si creatiile lor                      Copii lucrand


Este știut faptul că între 3-5 ani copiii manifestă nivelul cel mai ridicat de comportament creativ.

Atelierul de creație pentru copii propune activități care îl pun pe copil în postura de a crea ceva nou sau de a privi lucrurile dintr-o perspectivă diferită.

Invăţarea mai multor tehnici stimulează creativitatea, astfel încercăm să îi familiarizăm pe copii cu: tehnica șervețelului, origami, quilling, colaj, decupaj, machetaj, modelaj, lipire, asamblare, rupere și mototolire a hârtiei, pictură decorativă, confecționarea bijuteriilor etc.

 

                                                                        Copil lucrand

 

În desfășurarea atelierelor folosim numeroase materiale (șervețele decorative, mărgele, decorațiuni din lemn, culori acrilice, pâsle, pânze, fire plușate, adezivi, carton buretat, ondulat, obiecte ipsos, lemn, polistiren, vase lut, etc.) și instrumente (perforatoare, prese, capsatoare, foarfece simple, cu model, clești, pensule etc.)  pentru a crea jucării, păpuși, tablouri, figurine, animale, de care copilul se va bucura în continuare acasă.

 

                                             Program

 

Pentru detalii și înscrieri sună la tel. 0729.922.715 (Ema).

Preț: 15 lei/atelier

Aceste ateliere se țin în lb. română, maghiară și engleză.

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum