Coșul meu

0 produse

Abonare La Newsletter

Categorii

Confidenţialitate

 

SC PORUTIU GROUP SRL este înregistrată ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC PORUTIU GROUP SRL garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul său informatic. Aceste informaţii vor putea fi folosite de către SC PORUTIU GROUP SRL numai în scopul pentru care au fost introduse (pentru a putea trimite Cumpărătorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoţii, newsletter etc.) numai cu acordul prealabil al clientului şi conform legilor în vigoare.

 

          Începând cu data de 25 mai 2018 va fi aplicat Regulamentul European 679/2016 privind protecția datelor cu caracter personal. Indiferent că vorbim doar de stocarea anumitor informații privind persoanele fizice, sau de utilizarea acestora în diverse scopuri (crearea de profiluri, vânzarea bazei de date, monitorizarea persoanelor) parțile implicate au o serie de drepturi și obligații clar determinate.

 

          Ca terminologie, când ne referim la date personale, ne referim la orice informație despre o persoană fizică, date ce pot duce, direct sau indirect, la identificarea persoanei respective. Sunt incluse aici numele si prenumele, informații de localizare, informații despre adresă sau cod numeric personal, date privind locul de conectare la calculator, ip-ul conexiunii și dispozitivul de pe care se face conexiunea sau informațiile ce țin de cookie-uri.

 

          Prin prelucrarea datelor cu caracter personal se întelege orice operațiune efectuată asupra acestora. Aici intra colectarea, stocarea, reorganizarea, consultarea, modificarea, utilizarea sau transmiterea, dar și ștergerea sau distrugerea. Crearea de profiluri, pentru a evalua anumite aspecte personale (cum ar fi performanța la locul de muncă, situația economică, sănătatea, preferințele personale, interesele, comportamentul, locul în care se află persoana fizică respectivă sau deplasările acesteia) reprezintă tot o operațiune de prelucrare.

 

          Operatorul de date cu caracter personal este acea persoană care stabilește scopurile și mijloacele prin care se vor prelucra datele cu caracter personal. În cazul nostru, SC PORUȚIU GROUP SRL.

 

          Principalul beneficiar, cel a cărui protecție se asigură prin acest RGPD, este cetățeanul Uniunii Europene. În cazul în care i se solicită informații de genul celor menționate mai sus sau le furnizează de bună voie, trebuie să cunoască că dispune de o multitudine de drepturi. Regula de aur o reprezintă dreptul persoanei fizice de a nu-i fi prelucrate datele cu caracter personal, decât dacă iși dă consimțământul expres. Însă, dacă prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară pentru încheierea unui contract cu operatorul pentru achiziționarea de bunuri online, obținerea consimțământului persoanei fizice nu mai este necesar.

 

DREPTURILE TALE ÎN CONTEXTUL RGPD:

  1. Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate și folosite datele tale personale declarate.

  2. Dreptul de a accesa datele pe care SC PORUȚIU GROUP SRL le deține despre tine.

  3. Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care SC PORUȚIU GROUP SRL le deține despre tine.

  4. Dreptul de a solicita ștergerea datelor pe care SC PORUȚIU GROUP SRL le deține despre tine.

  5. Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing către tine.

  6. Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale către tine sau către un alt operator.

  7. Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor tale, către organele abilitate.

 

CUM SUNT FOLOSITE DATELE FURNIZATE CATRE SC PORUTIU GROUP SRL

Adresa de Email.

În cazul în care ne-ai furnizat Adresa ta de Email, o vom folosi pentru a-ți trimite emailuri de informare cu privire la produsele și serviciile noastre, dar si cu privire la promoții sau acțiuni în cadrul Galerie Creativ.

Prenumele și Numele

Dacă ne-ai furnizat Numele și Prenumele tău, folosim aceste date pentru a întocmi contractele și facturile pentru serviciile ce ți le furnizăm.

Adresa

Folosim adresa pentru facturare și pentru livrarea produselor comandate din magazinul online.

Numărul de telefon

Folosim numărul de telefon în momentul când ai plasat o comandă pentru a te putea contacta rapid în cazul în care apare o situație urgentă.

Numele companiei și datele de facturare

Folosim aceste date pentru a întocmi factura și/sau contractul care stabileste colaborarea cu firma noastră.

Partajarea datelor personale

SC PORUȚIU GROUP SRL nu furnizează datele personale către terţi, nu încurajează spam-ul şi nu face publice datele furnizate de clienţii săi fără acordul explicit al acestora. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităţilor în drept să verifice tranzacţiile comerciale sau altor autorităţi în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Mesajele de marketing

În cazul în care avem acordul tău, îți vom trimite, prin email, mesaje de marketing cu scopul de a te informa despre produse, materiale, tehnici și promoții.

Dezabonare de la newsletter

În cazul în care nu mai dorești să primești mesajele noastre de marketing prin email, te poți dezabona de la newsletter în orice moment, folosind butonul subsolul acestuia, sau trimitând un email către noi, în care să soliciți dezabonarea.

Emailul pe care dorești să îl excludem din baza de date trebuie sa corespundă cu cel înregistrat în baza noastră de date.    

Datorită modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.galeriacreativ.ro  sunt transmise pe cale electronică, SC PORUTIU GROUP SRL nu poate fi facută răspunzătoare în nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informaţiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, SC PORUTIU GROUP SRL va lua toate măsurile şi va pune la dispoziţie toate fişierele necesare organelor competente abilitate să rezolve acest tip de infracţiune. 

 

Folosirea cookie-urilor

Site-ul   www.galeriacreativ.ro  foloseşte Google Analytics pentru a analiza modul în care utilizatorii folosesc site-ul. Google Analytics foloseşte cookies pentru a colecta informaţii standard de înregistrare şi informaţii privind activitatea utilizatorilor. Informaţiile colectate sunt în totalitate anonime. Informaţia generată de cookie în legătură cu modul de folosire a site-ului, inclusiv adresa IP este transmisă către Google. Această informaţie este folosită apoi pentru a evalua modul de folosire a site-ului de către utilizatori şi pentru a realiza rapoarte statistice legate de activitatea site-ului. SC PORUTIU GROUP SRL nu va folosi aceste date statistice pentru a asocia identitatea unui utilizator cu o adresa IP.

 

Utilizatorii pot seta browserul să nu accepte cookies din partea site-ului   www.galeriacreativ.ro. În această situaţie, SC PORUTIU GROUP SRL nu poate garanta funcţionalitatea completă a site-ului.  

 

Site-ul  www.galeriacreativ.ro  utilizează remarketingul prin Google Analytics pentru a face publicitate online, folosind opţiunea de publicitate Remarketing oferită de Google. Prin intermediul acestui tip de publicitate, Google colectează cookies de pe acest site pentru a va arăta campanii publicitare mai aproape de interesele dumneavoastră, exprimate prin tipurile de pagini accesate în trecut pe site.  

 

Site-ul  www.galeriacreativ.ro  foloseşte Facebook Ads ca intermediar pentru marketing online. Facebook Ads foloseşte cookies pentru a colecta informaţii standard privind activitatea utilizatorilor pe site.  

 

SC PORUTIU GROUP SRL certifică faptul că va respecta in continuare drepturile conferite de Legea nr.677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum şi a Ordonanţei nr. 130/ 2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea are un caracter limitativ):

 

- dreptul de a cere, în mod gratuit, SC PORUTIU GROUP SRL, să vă confirme prelucrarea sau nu a datelor Dumneavoastră personale;

 

- dreptul de a cere, în mod gratuit, SC PORUTIU GROUP SRL să rectifice, să actualizeze, să blocheze sau să şteargă, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conform dispoziţiilor Legii nr. 677/2001;

 

- dreptul de a cere SC PORUTIU GROUP SRL să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastră personale;

 

- dreptul de a cere SC PORUTIU GROUP SRL să înceteze expedierea de mesaje promoţionale.

 

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna şi trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa newsletter.galeriacreativ@gmail.com.  

 

SC PORUTIU GROUP SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenţei utilizatorului privind securitatea şi confidenţialitatea contului şi parolei sale. Orice accesare a bazei de date cu informaţiile personale ale utilizatorului site-ului   www.galeriacreativ.ro  inclusiv orice încercare de acces neautorizat, va fi înregistrată într-un fişier de acces. Fişierele de acces vor face posibilă identificarea de către SC PORUTIU GROUP SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fără un motiv legitim, în vederea sesizării organelor competente. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului  www.galeriacreativ.ro  sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează site-ul, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului şi va pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au iniţiat această acţiune.