Cine suntem

GALERIA CREATIV

Galeria Creativ este un univers al pasionaților de artă și handmade, unde se găsesc nenumărate articole din acest domeniu cat și idei și sfaturi privind diferite tehnici decorative.

Ne găsiți în Brașov (cartier Astra), str. Lunii nr.6 (în spatele Liceului de Informatică)

Suntem prezenți pentru toți (mici și mari) cei care vor să folosească ocazia de a-și dezvolta creativitatea și de a intra in contact cu arta lucrurilor făcute de mana.

SCURT ISTORIC

Povestea noastra a inceput in binecuvantatul an 2003.

La inceput au venit catre noi materialele pentru arte plastice: culori, pensule, panze de pictura, sevalete, hartii, cartoane.

Treptat au inceput sa prinda contur si materialele pentru hobby: servetele ,margele, matrite, panglici.

Am inceput sa promovam ideea de creativitate din anul 2005 si am folosit prima data denumirea de Creativ pentru magazinul nostru. Atunci eram in locatia de pe str N Balcescu nr 58.

In 2006 am deschis un magazin specializat cu componente pentru crearea de bijuterii, in locatia din str N Balcescu nr 16. Am folosit prima data numele Galeria Creativ, ca nume de magazin, nume pe care il purtam si astazi, desi clientii nostri ne stiu ca si Creativ. Aici am stat doar un an, pentru ca in 2007 ne-am mutat intr-un nou spatiu, unic, pe str Castelului nr 52.

Din 2007 au prins viata si atelierele de creatie, pentru a experimenta impreuna cu clientii nostri diferite tehnici si produse. Ii multumim Elenei caci prin prezenta ei visul nostru a devenit realitate. Intre timp au aparut in magazinul nostru tot mai multe produse de hobby.

Am prins tot mai mult contur, a crescut numarul persoanelor care cunosteau si se bucurau impreuna cu noi de lumea minunata a creativitatii. Numele de Creativ era tot mai cunoscut. Munca noastra dadea roade, tot mai multe persoane imbratisau acest stil de viata, de petrecere a timpului in mod creativ.

Anul 2010 a fost foarte prolific, am mai deschis doua magazine: in centru, pe str A Hirscher nr 10 si pe Calea Bucuresti, pentru a fi mai aproape de clientii nostri.

In 2011 ne-am mutat din spatiul de pe str Castelului nr 52 intr-un spatiu mai generos, pe str Al I Cuza nr 24.  Din 3 septembrie 2015 suntem intr-o locatie minunata, mai potrivita pentru pasionatii de handmade, in cartierul Astra, pe str  Lunii nr 6.

In 2016 ne-am adunat toata experienta de 13 ani si 3 magazine, intr-o singura locatie, cea de pe str Lunii nr 6, unde ne bucuram sa va primim.

De-a lungul timpului, ne-am imbogatit experienta prin contactul cu multe persoane minunate cu care am lucrat si care au contribuit la promovarea creativitatii, la dezvoltarea unui nou fel de a fi si de a face. Le multumim tuturor si le uram succes pe drumul pe care sunt acum. Amintim cateva nume dragi: Lea, Anca, Claudiu, Anca Silvia, Iza, Teo, Roli, Alexandra S, Andreea C.

 

PREZENTUL CONTINUU 

Galeria Creativ are dorinta de a va incuraja in a petrece o parte din timpul pretios pe care il aveti in spatiul magic al creativitatii, pentru a fauri obiecte speciale pentru cea mai importanta persoana din viata dumneavoastra, care sunteti chiar dumneavoastra, pentru caminul in care locuiti cat si pentru persoanele dragi care va inconjoara.

Minunata echipa a Galeriei Creativ va insoteste in alegerea produselor pe care vi le doriti si va indruma in realizarea obiectelor visate, in cadrul atelierelor de creatie.

Va incurajam sa descoperiti o serie de tehnici de decorare prin participarea la urmatoarele ateliere: Creatie si indemanare pentru copii, Pictura si desen pentru copii, tineri si adulti, Modelaj ( fimo, pasta de modelaj), Confectionarea bijuteriilor, Decoratiuni cu tehnica quilling, Bratarile prieteniei, Kirigami (arta decuparii si indoirii hartiei), Decoratiuni crosetate, Aeromodelaj.

Galeria Creativ  isi doreste ca fiecare client  sa intre in contact cu propria creativitate si sa se dezvolte in modul cel mai frumos.

Va invitam sa petreceti un timp fantastic in spatiile Galeriei Creativ si va dorim mult succes in ceea ce faceti!

Cu drag,

echipa Galeriei Creativ